Workshop Portret
18 en 25 augustus 2020

Home/Cursussen/Workshop Portret
18 en 25 augustus 2020
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Workshop Portret in samenwerking met Foto Leenarts Wageningen

We gaan kijken hoe je een goed portret maakt. We werken met natuurlijk licht, led-licht en flitslicht. Ook de nabewerking in een fotoprogramma wordt kort behandeld. Als je aan deze workshop mee wilt doen, is het van belang dat je tenminste aan de Workshop Fotografie voor Beginners hebt meegedaan, of de basisinstellingen van je camera beheerst.
De workshop bestaat uit twee avonden van 19.30 tot 22.00 uur in het Schip van Blaauw. Veel uitleg, oefenen, koffie, thee, frisdrank én een koekje.

De opzet is kleinschalig, zodat vragen van cursisten altijd behandeld kunnen worden. We (Ben Veenhoven en Guy Ackermans) kunnen op de meeste vragen direct antwoorden, maar soms moeten wij ook wat opzoeken. We komen dan de volgende les met het antwoord, of antwoorden per e-mail. Tussendoor langskomen met vragen in de fotozaak, mag natuurlijk ook!

We houden ons aan de coronaregels! Daarom wordt de cursus gegeven in de collegezaal van het Schip van Blaauw en niet in de winkel van Foto Leenarts.

tijd?
18 en 25 augustus 2020
van 19.30 tot ongeveer 22.00 (kan wat uitlopen al jullie dat goed vinden)
locatie?
Het Schip van Blaauw
Generaal Foulkesweg 72
6703 BW  WAGENINGEN
aanmelden?
www.fotoleenarts.nl
De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.
Heb je nog vragen? Je kunt ook even langskomen in de winkel van Foto Leenarts (Bergstraat 8; 6701 AC WAGENINGEN; 0317 – 41 27 05)

 

Go to Top