Laden Evenementen

Workshop Fotografie voor Beginners in juni/juli

Verbeter je fotoplezier en leer je camera kennen. Fotografeer je veel in de automaatstand, maar wil je meer leren over diafragma, sluitertijd, ISO en compositie? Doe dan mee met deze workshop . Het maakt niet uit of je een compactcamera, hybride camera, systeemcamera of een spiegelreflexcamera hebt

De workshop bestaat uit twee avonden van 19.30 tot 22.00 uur in de winkel van Foto Leenarts. Veel uitleg, koffie, thee, frisdrank én een koekje. Later gaan we in overleg een ochtend (of middag) gezamenlijk fotograferen om te ervaren hoe alles in de praktijk werkt.

De opzet is kleinschalig, zodat vragen van cursisten altijd behandeld kunnen worden. We (Ben Veenhoven en Guy Ackermans) kunnen op de meeste vragen direct antwoorden, maar soms moeten wij ook wat opzoeken. We komen dan de volgende les met het antwoord, of antwoorden per e-mail. Tussendoor langskomen met vragen in de fotozaak, mag natuurlijk ook!

tijd?
dinsdag 30 juni en dinsdag 7 juli 2020
van 19.30 tot ongeveer 22.15 uur (kan wat uitlopen al jullie dat goed vinden)
locatie?
Foto Leenarts
Bergstraat 8
6708 AC  WAGENINGEN
aanmelden?
Deze workshop is vol. Wil je toch dit voorjaar nog een Workshop Fotografie voor Beginners volgen? Stuur dan even een e-mail naar info@fotoleenarts.nl We hebben al een aantal verzoeken voor een extra workshop.
www.fotoleenarts.nl
De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Geef een reactie