Fotografie Gevorderden Foto Leenarts Les 1(2), datums in juli en/of augustus

Home/Cursussen/Fotografie Gevorderden Foto Leenarts Les 1(2), datums in juli en/of augustus
Laden Evenementen

Heb je de basiskennis in huis, maar wil je die kennis opfrissen of verdiepen, dan is deze cursus voor jou. Leer je camera kennen en beslis welke instellingen voor jouw fotografie van belang zijn. Wil jij weer een stap verder komen? Doe dan mee met deze workshop . Het maakt niet uit of je een compactcamera, hybride camera, systeemcamera of een spiegelreflexcamera hebt
De workshop bestaat uit twee avonden van 19.30 tot 22.00 uur in het Schip van Blaauw. Veel uitleg, oefenen, koffie, thee, frisdrank én een koekje.

De opzet is kleinschalig, zodat vragen van cursisten altijd behandeld kunnen worden. We (Ben Veenhoven en Guy Ackermans) kunnen op de meeste vragen direct antwoorden, maar soms moeten wij ook wat opzoeken. We komen dan de volgende les met het antwoord, of antwoorden per e-mail. Tussendoor langskomen met vragen in de fotozaak, mag natuurlijk ook!

We houden ons aan de corona-regels! Daarom wordt de cursus gegeven in de collegezaal van het Schip van Blaauw en niet in de winkel van Foto Leenarts.

tijd?
We gaan nog twee datums prikken in juli en/of augustus 2020
van 19.30 tot ongeveer 22.00 (kan wat uitlopen al jullie dat goed vinden)
locatie?
Het Schip van Blaauw
Generaal Foulkesweg 72
6703 BW  WAGENINGEN
aanmelden?
www.fotoleenarts.nl
De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.