Vervolgcursussen Fotografie

Korte Vervolgcursussen,
vanaf eind februari 2019

Eind februari is er een algemene gratis proefles!

De Korte Vervolgcursussen zijn bedoeld voor cursisten die hun camera beheersen en nu hun creativiteit verder willen ontwikkelen. De cursussen hebben een lengte van 1-3 lessen. In de cursus krijgt je opdrachten die later in de groep worden besproken.
Enige basiskennis van de fotografie is noodzakelijk, naast inzet en enthousiasme om je eigen foto’s te maken. De opdrachten zullen elk cursus veranderen en ook ‘vrij werk’ kan aandacht krijgen in de gezamenlijke besprekingen. Tijdens het bespreken van de foto’s worden technische tips en aanwijzingen gegeven. Het belangrijkste doel is ‘goed leren kijken’; de basis voor goede fotografie. Door het flexibele programma kun je zelf kiezen welke onderwerpen voor jou interessant zijn.

doelgroep

De cursus is bedoeld voor cursisten die redelijk bekend zijn met de instellingen van hun camera, zoals diafragma, sluitertijd, witbalans en weten wanneer ze die zelf moeten instellen en deze functies niet aan de camera moeten overlaten.

prijs

De prijs is exclusief kosten van de excursie. De cursus kost €15,00 per les.

Korte Vervolgcursus ‘Portret’

Deze cursus bestaat uit 3 lessen (kosten €45,00).

docent: Guy Ackermans
l
ocatie:
Het Schip van Blaauw
Generaal Foulkesweg 72
6703 BW  WAGENINGEN
Het gebouw ligt aan het einde van een oprit. Kom je met de auto let dan op. De bocht in de weg is niet te overzien door de haag die er aan een kant langs staat. Rij stapvoets! De ingangsdeur bevindt zich aan het einde van het trapje omhoog.

Aanmelden

Heb je nog vragen stuur me dan even een e-mail (guy@ackermans.net).

Korte Vervolgcursus 'Portret'Korte Vervolgcursus 'Fotobewerking'