Verdiepingscursus Fotografie

Verdiepingscursussen (5-10 personen)

De bijeenkomsten zijn op dinsdagavond en worden in overleg gepland.

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die al minstens één seizoen de Vervolgcursus hebben doorlopen en zich verder willen scholen in het ontwikkelen van een  eigen stijl.
De cursus bevat zeven avonden en een excursie in het weekend. De cursus is gericht op persoonlijk coaching. Je krijgt individuele opdrachten die in overleg worden geformuleerd. Soms werk je kort aan een opdracht, maar gedurende de gehele cursus aan één opdracht werken kan ook Het belangrijkste doel is het vinden van een heel eigen handschrift in de fotografie. Gemaakte foto’s worden in de groep besproken.
We laten ons inspireren door beroemde fotografen: hoe kunnen we in hun voetstappen treden of op hun schouders staan? We bespreken fotografen en stromingen en zoeken inspiratie voor onze eigen fotografie. Er wordt rekening gehouden met de interesses van de deelnemers. Bovendien zal een deel van de les bestaan uit een uitleg over fotografische technieken in relatie tot de fotografie die in de les besproken is.
Eén van de lessen vindt plaats op een zaterdag of zondag in de vorm van een excursie naar een tentoonstelling, of een gezamenlijk foto-uitstapje

de prijs is exclusief kosten van de excursie. De cursus kost €15,00 per avond.

De lessen worden in onderling overleg gepland, op dinsdag van 20.00-22.00 uur.
docent: Guy Ackermans
l
ocatie:
Het Schip van Blaauw
Generaal Foulkesweg 72
6703 BW  WAGENINGEN
Het gebouw ligt aan het einde van een oprit. Kom je met de auto let dan op. De bocht in de weg is niet te overzien door de haag die er aan een kant langs staat. Rij stapvoets! De ingangsdeur bevindt zich aan het einde van het trapje omhoog.

Aanmelden

Heb je nog vragen stuur me dan even een e-mail (guy@ackermans.net).

Verdiepingscursus