Basiscursus Fotografie

Basiscursus (5-10 personen)

Deze beginnerscursus is bedoeld voor vrijetijdsfotografen die hun eigen camera willen leren kennen, de hoofdthema’s in de fotografie willen verkennen en via opdrachten hun eigen fotografie verder willen ontwikkelen.
De basiscursus kost €105,00.

Basiscursus – €105,00
deze cursus start maandag 4 maart 2019 maandag 11 maart 2019
Overige datums: in overleg (in de regel om de twee weken)

De onderdelen van de camera – Belichting – Autofocus
Zeven lessen waarvan één in de vorm van een excursie in het weekend. De datum hiervoor bepalen we in onderling overleg.
Deze cursus is bedoeld voor beginners die hun camera beter willen begrijpen en bedienen. We verkennen de belangrijkste instellingen van je camera zodat je hem naar je eigen smaak kunt instellen, afhankelijk van het onderwerp dat je fotografeert.
Het maakt niet uit welke camera je hebt. Van eenvoudige compact camera tot spiegelreflex is geschikt. Je zult wel merken dat de eenvoudige compact camera’s moeilijker naar je hand te zetten zijn. Tijdens de lessen kun je bij de andere cursisten zien welke camera’s en toebehoren zij hebben gekozen, zodat je daar zelf je voordeel mee kan doen.
Buiten de lessen voer je opdrachten uit die tijdens de lessen geprojecteerd worden, er wordt dan uitleg gegeven over techniek van de opname, compositie en eventuele verbeteringen.
Het is ook slim om deze cursus te volgen als je een nieuwe camera hebt gekocht.

de lessen zijn om de veertien dagen, op een weekdagavond (in overleg met de groep) van 20.00-22.00 uur, één les wordt gegeven in de vorm van een excursie, die in het weekend wordt gehouden. Je kunt als cursist ook deelnemen aan alle andere excursies die ik organiseer.
docent:
Guy Ackermans
l
ocatie:
Het Schip van Blaauw
Generaal Foulkesweg 72
6703 BW  WAGENINGEN

Het gebouw ligt aan het einde van een oprit. Kom je met de auto let dan op. De bocht in de weg is niet te overzien door de haag die er aan een kant langs staat. Rij stapvoets! De ingangsdeur bevindt zich aan het einde van het trapje omhoog.

Aanmelden

Aanmelden

Heb je nog vragen stuur me dan even een e-mail (guy@ackermans.net).

[recaptcha]

Basiscursus - start 11 maart 2019


[recaptcha]