Vervolgcursus 2018-01-30T17:59:19+00:00

Vervolgcursus Fotografie

Vervolgcursus (5-10 personen), voorjaar 2018

Volgende les: maandag 12 februari 2018 (overige datums: 26 februari,  12 maart, 26 maart, 16 april en 7 mei)

We gaan als thema foto’s van hoog water maken. Om iedereen een beetje op weg te helpen gaan we zaterdag 3 februari 2018 op de dijk bij de haven fotograferen. Heb je geen uitnodiging gekregen via de datumprikker? E-mail me dan even.
We gaan de volgende les ook oefenen met het maken van flitsfoto’s. Neem dus je camera en eventueel je losse flitser mee.

beschrijving

De Vervolgcursus is bedoeld voor cursisten die hun camera beheersen en nu hun creativiteit verder willen ontwikkelen. De cursus omvat acht lessen waarvan één in de vorm van een excursie. In deze cursus krijgt je opdrachten die later in de groep worden besproken. Enige basiskennis van de fotografie is noodzakelijk, naast inzet en enthousiasme om meer van de eigen foto’s te maken. De opdrachten zullen elk cursusjaar veranderen en ook ‘vrij werk’ kan aandacht krijgen in de gezamenlijke besprekingen. Tijdens het bespreken van de foto’s worden technische tips en aanwijzingen gegeven. Het belangrijkste doel is ‘goed leren kijken’; de basis voor goede fotografie. Door het flexibele programma is het mogelijk om meerdere jaren aan deze cursus deel te nemen.

doelgroep

De cursus is bedoeld voor cursisten die redelijk bekend zijn met de instellingen van hun camera, zoals diafragma, sluitertijd, witbalans en weten wanneer ze die zelf moeten instellen en deze functies niet aan de camera moeten overlaten.

prijs

De prijs is exclusief kosten van de excursie. De cursus kost €120,00 per seizoen, volg je deze cursus aansluitend aan een voorgaande cursus dan krijg je 10% korting.

De eerste les is gratis, daarna volgen zeven lessen waarvan één in de vorm van een excursie in het weekend (De excursiedatum bepalen we in onderling overleg). De lessen zijn om de veertien dagen, op maandag van 20.00-22.00 uur.
docent: Guy Ackermans
l
ocatie: Het Schip van Blaauw

Aanmelden

Heb je nog vragen stuur me dan even een e-mail (guy@ackermans.net).

Vervolgcursus start januari 2018Vervolgcursus start september 2018