Verdiepingscursus 2018-01-28T20:42:39+00:00

Verdiepingscursus Fotografie

Verdiepingscursus (5-10 personen), voorjaar 2018

Dinsdag  30 januari, 13 februari, 27 februari,  13 maart, 27 maart, 17 april en 8 mei

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die al minstens één seizoen de Vervolgcursus hebben doorlopen en zich verder willen scholen in het ontwikkelen van een  eigen stijl.
De cursus bevat zeven avonden en een excursie in het weekend. De cursus is gericht op persoonlijk coaching. Je krijgt individuele opdrachten die in overleg worden geformuleerd. Soms werk je kort aan een opdracht, maar gedurende de gehele cursus aan één opdracht werken kan ook Het belangrijkste doel is het vinden van een heel eigen handschrift in de fotografie. Gemaakte foto’s worden in de groep besproken.
We laten ons inspireren door beroemde fotografen: hoe kunnen we in hun voetstappen treden of op hun schouders staan? We bespreken fotografen en stromingen en zoeken inspiratie voor onze eigen fotografie. Er wordt rekening gehouden met de interesses van de deelnemers. Bovendien zal een deel van de les bestaan uit een uitleg over fotografische technieken in relatie tot de fotografie die in de les besproken is.
Eén van de lessen vindt plaats op een zaterdag of zondag in de vorm van een excursie naar een tentoonstelling, of een gezamenlijk foto-uitstapje

de prijs is exclusief kosten van de excursie. De cursus kost €120,00 per seizoen, volg je deze cursus aansluitend aan een voorgaande cursus dan krijg je 10% korting.
De eerste les ik gratis, daarna volgen zeven lessen waarvan één in de vorm van een excursie in het weekend. (De excursiedatum bepalen we in onderling overleg). De lessen zijn om de veertien dagen, op dinsdag van 20.00-22.00 uur.
docent: Guy Ackermans
l
ocatie: Het Schip van Blaauw

Aanmelden

Heb je nog vragen stuur me dan even een e-mail (guy@ackermans.net).

Verdiepingscursus start januari 2018Verdiepingscursus start september 2018